Bespreking van uw evenement

Samen met één van onze eventmanagers maken we een eerste afspraak. Dit kan bij u thuis, op uw bedijf, in onze kantoren te Herentals of op de locatie indien deze al is gekend. Bij een eerste gesprek gaan we samen bekijken waar jullie wensen en doelstellingen liggen en bespreken we meteen de verschillende mogelijkheden.

Op basis van het kennismakingsgesprek gaan wij een voorstel op maat maken geheel volgens uw wensen en binnen uw budget. Perfectie, klasse, kwaliteit en originaliteit zijn onze sleutelwoorden. Ons voorstel zal deze sleutelwoorden dan ook ten allen tijde weerspiegelen.

Onze eventmanager blijft uw contactpersoon tijdens het hele project. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt om alles vlot te laten verlopen.

Uitwerking

Na het kennismakingsgesprek gaan wij creatief aan de slag en kijken we naar mogelijke oplossingen. Elk evenement is immers uniek. We sleutelen aan het concept van uw evenement tot u honderd procent tevreden bent.

Onze uitgangspunten? Uw wensen, onze creativiteit en een beoogde klassevolle uitstraling. Voor u het weet, staat er een prachtig evenement op papier. We presenteren u bij een tweede gesprek de concrete uitwerking van het concept op basis van een gedetailleerde uiteenzetting en divers beeldmateriaal.

U heeft beslist om met ons in zee te gaan? Op dat moment is het de beurt aan de mensen van ons productieteam. Alle facetten worden netjes ingepland en uitgewerkt zodat alles vlekkeloos kan verlopen op de dag van uw evenement.

Het evenement

Onder leiding van de event manager worden alle onderdelen op uw evenement tot in detail uitgewerkt. Alle teams zorgen in chronologische volgorde voor de perfecte opvolging en afwerking. Onze logistieke mensen zorgen voor de toelevering en plaatsing van de materialen. De technische mensen zorgen voor de juiste omkadering qua belichting, aansluitingen en techniek.

Tot slot komen onze decorateurs het geheel verder afwerken tot één stijlvol geheel. Op dat moment zijn we klaar om te feesten! Onze teams laten niets aan het toeval over. Perfectie staat voorop.

Resultaat? U heeft een uniek evenement en kan op uw twee oren slapen.

Opruiming van het evenement

Na het evenement zorgen onze mensen ervoor dat alles in sneltempo weer gedemonteerd kan worden binnen een afgesproken termijn. Alles wordt netjes opgeruimd zodat uzelf geen zorgen meer heeft en nog even kan nagenieten.

Evaluatie van het evenement

Na het feest willen we graag weten wat u er van vond. We horen graag hoe u het evenement ervaren heeft want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien.