STYLE 01.

IMPRESSION WHITE

Hou je van een strakke witte stijl? Dan is onze “Impression White” collectie wel iets voor jou. Perfect te plaatsen in moderne settings maar ook in een klassieke omgeving kan dit prachtig tot zijn recht komen.

STYLE 02.

IMPRESSION BLACK

Liever een zwarte, zakelijke stijl? Kies dan voor “Impression Black”. Deze collectie past perfect in de hedendaagse interieurs en matcht met vele decoratieve elementen.

STYLE 03.

IMPRESSION WHITE OAK

Verkies je wit maar wil je ook een warme, landelijke touch? “Impression White Oak” is de collectie die hier perfect bij aansluit. Wit en natuurlijke houtproducten gaan hand in hand in deze prachtige collectie.

STYLE 04.

IMPRESSION BLACK OAK

Is puur zwart voor jou ook te eenvoudig? Dan is een combinatie van zwart en hout de ideale keuze. In de nieuwste interieurs gaan deze 2 in een perfecte harmonie samen. Ook bij Rent a Lounge zijn deze terug te vinden in de “Impression Black Oak” collectie.

STYLE 05.

IMPRESSION LED LIGHT

Wil je graag een hippe setting. Dan is de “Impression Led” collectie zeker iets voor jou.

STYLE 06.

IMPRESSION VINTAGE

Vintage is weer helemaal in de mode. Hou jij ook van cosy zithoekjes, Scandinavische settings en retro decoratie? Kies dan voor de ‘Impression Vintage” collectie.

STYLE 07.

IMPRESSION STEIGERHOUT

Is industrieel hout echt jouw ding? Dan is onze luxe “Impression Steigerhout” collectie zeker aan te raden. Maak het lekker strak of kleed het zo aan dat je in een super romantische setting terechtkomt.

STYLE 08.

IMPRESSION BOHEMIAN

Zijn trefwoorden als landelijk, natuurlijk en cosy jouw ding? Dan gaat onze “Impression Bohemian” collectie jou helemaal kunnen bekoren.